Cart0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Leatherman er et amerikansk mærke af multiværktøjer og knive lavet af Leatherman Tool Group i Portland, Oregon . Virksomheden blev grundlagt i juli 1983 af Timothy S. Leatherman og Steve Berliner for at markedsføre hans idé om et dygtigt, let bærbart håndværktøj med flere funktioner. Samme år solgte Leatherman det første multiværktøj, som blev kaldt PST (Pocket Survival Tool).

Leathermans primære produkter er multiværktøj og knive. De fleste Leatherman multiværktøjer er bygget op omkring en tang, med op til 21 ekstra værktøjer opbevaret i håndtagene. værktøjer som knive (lige og takkede blade ), skruetrækkere (flade, Phillips ), save, wireskærere og strippere , oplukker, og dåseåbner. De fleste modeller har en indbygget sikkerhedsmekanisme, der låser det aktive værktøj i åben position, når det er helt udfoldet.

 

KØB LEATHERMAN

Info om Leatherman

Historien om Leatherman

Hvad gør man, hvis man er på bryllupsrejse igennem Europa, og den bil man kører i, hele tiden går i stykker? Hvis man er Tim Leatherman, så opfinder man Leatherman Multitool. Sådan startede Leatherman eventyret tilbage i 1983, og her snart 30 år senere, er Leatherman Multitools verdensberømte for at lade funktion, kvalitet og æstetik gå op i en højere enhed. Leatherman er i dag alt lige fra eksklusive feinsmecker tools med Sterling Silver håndtag til funktionelle tools, knive og lommelygter i alle størrelser. Og så er der funktioner nok, til at kvalificere sig til titlen som verdens mest handy værktøjskasse. Leatherman gør det håndgribeligt at reparere alt fra taget på huset og cyklen i garagen til børnenes gyngestativ. Samtidig vil din Leatherman udgøre en uundværlig ven på fisketuren, om borde på båden eller på vandreturen.

Leatherman gør det lettere at få tingene gjort.

Garanti

LEATHERMAN’S BERØMTE 25 ÅRS GARANTI

Vi tager ekstraordinære foranstaltninger for at sikre, at dit Leatherman produkt vil give dig mange års pålidelig service og glæde. Er det ikke tilfældet, har produktet muligvis en defekt i materiale eller udførelse, så fortvivl så ikke! Vi vil gerne reparere det, alternativt erstatte det med et af samme eller højere værdi (efter vores skøn) under vores 25-års garanti for knive og multiværktøjer og 10 års garanti for Leatherman lygter.

HVAD DÆKKER GARANTIEN

 • Fabrikationsfejl i materialer eller udførelse

 • Produkter købt hos en autoriseret Leatherman forhandler.

 • De 25 år for multiværktøjer og knive er en ekstraordinær garanti den oprindelige/første ejer har fået tildelt ved køb af produktet

HVAD DÆKKER GARANTIEN IKKE

 • Produkter, der er købt hos uautoriserede forhandlere.

 • Skader som følge af forkert anvendelse eller skødesløs brug

 • Rust

 • Hvis produktet er forsøgt ændret eller repareret

 • Manglende vedligehold – såsom smørelse, rustforebyggelse og slibning.

 • Skeder, bits og andet tilbehør, udover købelovens bestemmelser.

 • Logoer og anden inskription

 • Farvede overflader

 • Slibning af knivblade

 • Fragtomkostninger ved indsendelse til reparation.

 • Storindkøb fra auktioner, restpartier og lign.

 • Overdragelse til anden part – f.eks. produkter købt på loppemarkeder, den blå avis eller lign.

HVAD GØR JEG HVIS MIT LEATHERMAN PRODUKT ER GÅET I STYKKER

Er dit Leatherman produkt gået i stykker og omfattet af garanti eller reklamationsret, så skal du gøre, som beskrevet nedenfor. Se HER om dit Leatherman produkt er dækket af den ekstraordinære garanti. En kvittering fra en autoriseret forhandler skal evt. fremvises på forlangende.

 • PRODUKTER KØBT INDENFOR DE SIDSTE 2 ÅR

  De første 2 år fra købsdatoen er alt reklamation/reparation et forhold mellem dig og den butik varen er købt i (fysisk butik, net butik, udenlandsk netbutik, osv.) – gå derfor altid tilbage til den butik, hvor du har købt produktet og så vil butikken håndtere din reparation. Bemærk at Netbutikker i hele EU er forpligtiget til at betale for fragten til reparationsstedet.


 • EFTER 2 ÅR – MULTI-TOOLS & KNIVE MED UDVIDET GARANTI

  Henvend dig stadig der, hvor produktet er købt. Er butikken lukket kontakt os på reparation@isbrandcompany.dk

Vedligeholdelse

RENGØRING / SMØRING / RUST & KORROSIONSFOREBYGGELSE

Alle Leatherman produkter er fremstillet af 100% højkvalitets rustfrit stål (undtagelse: bits til tool adapter og bit holdere, som er fremstillet af værktøjsstål). Rustfrit stål er ikke rustfrit, det er korrosionsbestandigt. Afhængig af blandingen af metallegeringer kan rustfrit stål være meget korrosionsbestandigt og relativt blødt (som bestikr), eller det kan være noget korrosionsbestandigt og ret hårdt. Vores produkter er fremstillet af sidstnævnte type, så dine værktøjskomponenter er stærke, og knivene holder en skarp skær.

Afhængigt af hvad din Leatherman har været udsat for, er der flere rengøringsmetoder at overveje.

 • Rengøring kan ske med en lavviskositetsolie (f.eks. WD-40, Liquid Wrench, CRC 3-36), som hjælper med at få fugt ud af leddene.

 • Puds farvede overflader med en polerer klud eller et ikke-metallisk slibemiddel.

 • Til sving- eller slidområder skal du bruge et PTFE / Teflon-baseret smøremiddel til at gøre dine værktøjer så smidige som muligt.

 • Hvis der er samlet sig skidt eller klæbrige stoffer mellem værktøjerne, kan din Leatherman også rengøres i en mild opløsning af rengøringsmiddel og vand.

 • For at fjerne tjære og lignende stoffer skal du rengøre din Leatherman med terpentin eller andre mineralske væsker. Advarsel: acetone eller lignende kan beskadige plastkomponenterne.

 • Korrosion kan forekomme i mangel af korrekt vedligeholdelse. Dit Leatherman-produkt skal rengøres, tørres og smøres periodisk for at forhindre rust og korrosion. Dette gælder især, hvis din Leatherman har været udsat for saltvand eller marine miljøer. Hvis det er tilfældet, skyl det i ferskvand, tør, og smør det med en let olie.

SLIBNING AF KNIVBLAD

Leatherman knive kan være lige, serrated eller en kombination af begge. Slibemetoden afhænger af kniven i din Leatherman. (Bemærk: serrated blade skal ikke slibes på samme måde som lige blade)

 • Lige knivblade kan slibes ved hjælp af standardudstyr, herunder slibesten, slibestænger og forskellige sæt.

 • Leatherman’s standardvinkel for lige knivblade er 32 ° (16 ° pr. side). Serrated blade slibes til en vinkel af 20 ° (ensidig).

 • Serrated knivblade kræver et slibesystem, der er specielt designet til serrated kanter for at opretholde krumningen af takkerne. Slib kun serrated knivblade på den kantede side. Hvis du sliber den flade (bagside) side af bladet vil få takkerne forsvinde, hvilket reducerer bladets effektivitet.

FAQ

Må jeg medbringe min Leatherman på flyrejsen?

Opdateret April 02, 2019:
Nogle Leatherman produkter er udformet til at følge sikkerhedskravene for håndbagage. Disse produkter er angivet nedenfor. Andre Leatherman produkter kan komme med indtjekket.

Følgende Leatherman-produkter overholder gældende regler for håndbagage i Danmark:

 • Tread
 • Tread LT
 • Tread Metric
 • Tread Tempo
 • Brewzer
 • Grind
 • Hail + Style PS
 • Jam
 • Piranha 2
 • Thruster
 • Style PS
 • Pump
 • Rail
 • Cam

Leatherman’s rejsevenlige produkter er specielt designet til at overholde reglerne for almindeligt begrænsede områder og har med succes rejst gennem sikkerhed i lufthavne, forlystelsesparker, offentlige bygninger, skoler, sportsbegivenheder og koncerter over hele verden. De er blevet mødt med ikke kun accept, men også med ægte interesse og endda spænding.

Bemærk: Før du transporterer et Leatherman-produkt på en flyvning, er det en god idé at tjekke Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside for gældende regler www.flypassager.dk. Der er eventuelle andre regler i andre lande.

Leatherman garanterer ikke værktøjer, der er tabt, stjålet eller konfiskeret.

HVOR KOMMER LEATHERMAN-NAVNET FRA?

Vores produkter bærer navn efter vores grundlægger Tim Leatherman, der opfandt det oprindelige Pocket Survival Tool, nu kendt som PST.

HVORFOR SKAL JEG KØBE ET LEATHERMAN VÆRKTØJ?

Tim Leatherman’s standarder for kvalitet, holdbarhed, præcision og opmærksomhed på detaljen er, hvad der gør, at Leatherman-værktøjer er som ingen andre værktøjer. Lige siden Tim opfandt kategorien, har vi fokuseret på kun én ting – nemlig at fremstille verdens bedste kvalitets multiværktøjer.
Læs om Leatherman Difference.

KAN JEG FÅ ET ANDET BLAD INSTALLERET I MIN LEATHERMAN?

Hvert Leatherman multiværktøj består af en kombination af funktioner, der gør det til et unikt multiværktøj. Vi kan ikke ændre eller erstatte forskellige bladkomponenter fra en multiværktøjsversion til en anden.

KAN JEG FÅ MIT 2-HÅNDSBETJNTE KNIVBLAD UDSKIFTET TIL ET 1-HÅNDSBETJENT KNIVBLAD?

XXXX

ER LEATHERMAN INTERESSERET I MIN IDÉ TIL ET NYT PRODUKT ELLER FUNKTION?

Altid. Forbruger feedback har spillet en vigtig rolle i forbedring af vores eksisterende produkter og design af nye. Vores marketingafdeling sporer forslag og bifalder din feedback, så vær så velkommen til at henvende dig med dine ideer til marketingafdelingen på info@isbrandcompany.dk.

MIN BÆRESKEDE ER SLIDT OP, HVOR KAN JEG FÅ EN ANDEN?

Der er flere skeder at vælge imellem. Alle er afbildet på vores tilbehørsside på: Leatherman Tilbehør. Du er velkommen til at besøge dette afsnit for information om, hvordan du bestiller skeder og andet Leatherman tilbehør

VÆRKTØJERNE PÅ ET AF HÅNDTAGENE I MIN SUPER TOOL ER VED ET UHELD BLEVET LÅST ÅBENT. HVORDAN KAN JEG FÅ DEM FRIGJORDE?

Brug en separat skruetrækker eller en lignende genstand til at frigøre værktøjerne. Håndtagene skal være lukket sammen, indsæt skruetrækken i spalten, der er skabt af håndtagets fjeder (der hvor håndtaget låser på værktøjerne). Skub forsigtigt håndtagsfjederen til et af værktøjerne kan frigøres.

Handelsbetingelser

Introduktion

Velkommen indenfor hos Leatherman Danmark. Hos os er det let og sikkert at handle og her finder du det fulde danske sortiment af Leatherman produkter.

Isbrand Company A/S står bag Leatherman Danmark/www.leatherman.dk, vi er et danskejet aktieselskab, som er eksklusiv enedistributør i Danmark for den verdenskendte amerikanske mærkevareproducent Leatherman Tool Group, INC.

Vi tilbyder levering i Danmark og vi har gennemskuelige priser, hvor prisen du ser, er prisen du betaler. Helt simpelt.

Isbrand Company A/S varetager alle reparationer og alle reklamationer af Leatherman i Danmark. Se HER

Kontaktoplysninger:
Isbrand Company A/S
Meterbuen 26
2740 Skovlunde
Tlf. +45 35 43 68 00
E-mail: info@isbrandcompany.dk
CVR: 76 34 75 14

SÅDAN HANDLER DU

På leatherman.dk kan du nemt og sikkert handle varer. Skulle du alligevel have nogle spørgsmål, er her en trin-for-trin guide.

1. Når du finder en vare du ønsker, klikker du på "Læg i kurv".

2. Du kan øverst til højre i feltet "Indkøbskurv", se de ønskede varer.

3. Varerne fra alle bliver lagt i indkøbskurven og betales samlet.

4. TASTEFEJL. Taster du forkert, klikker du på indkøbskurv, hvorfra du kan slette varer og ændre antal.

5. BESTILLING. Når du er færdig med at handle, klikker du på "Gå til kassen".

6. MIN KONTO. Har du handlet på leatherman.dk før, kan du logge ind og hente dine adresseoplysninger. Har du ikke handlet på leatherman.dk før, kan du indtaste dine oplysninger og klikke "Opret en konto til senere brug", hvorefter vil du blive bedt om at lave en adgangskode. Næste gang du handler, husker vi dine data, blot du vælger at logge ind på din konto.

7. ADRESSE. Vi leverer gerne til en anden adresse end din privatadresse fx. en arbejdsplads. Da fravælger du i boksen "Levering til samme adresse", hvorefter den ønskede leveringsadresse indtastes.

8. LEVERING. Vælg den ønskede leveringsform. Ordrer leveres typisk med GLS Pakke Shop eller GLS Erhverv til en pris på kr. 49,-. Hvis du vælger Post Danmark koster fragten kr. 80,- med postomdeling.

9. BETALING. Betalingsboksen dukker op, og de nødvendige oplysninger indtastes. Vi benytter det godkendte betalingssystem ePay.

10. KVITTERING. Der er nu afgivet ordre, og du vil modtage en ordrebekræftelse via e-mail.

11. Du vil nu modtage dine varer 1 - 6 dage efter bestilling hos den ønskede Pakke Shop eller på den ønskede leveringsadresse.

Vi anbefaler at varen pakkes forsigtigt ud af originalemballagen, i fald du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten.

Ønsker du at ændre i ordren efter bestillingen er gennemført, skal du ringe på tlf. 35 43 68 00 eller sende en e-mail på ordre@isbrandcompany.dk. Vær opmærksom på, at vi pakker din ordre indenfor det første døgn efter din bestilling - undtaget er dog weekender og helligdage.

ORDRESTATUS

Dine tidligere ordrer kan du finde på følgende vis:

1. Log på vores hjemmeside. Klik på ikonet Indkøbskurv øverst. Under menupunktet "MIN KONTO" øverst, logger du på med din e-mailadresse samt din selvvalgte kode.

2. Klik herefter på menupunktet "Mine ordrer"

Har du ikke et kodeord og ønsker du at se dine tidligere ordrer, skal du rette henvendelse til: info@isbrandcompany.dk

BETALING

Når du handler med os, indgås aftaler på dansk. Alle priser på vores hjemmeside er i danske kroner inkl. 25% moms. Priserne er dagspriser og vores hjemmeside opdateres løbende.

På leatherman.dk kan der betales med: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Vi betaler det kortgebyr, der opkræves i forbindelse med brug af dit betalingskort.

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Data, du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun vores betalingsindløser, der kan læse dem. Hverken Isbrand Company A/S eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først på dit betalingskort, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Hos os kan der ikke betales pr. efterkrav.

FRAGT OG LEVERING

Leatherman.dk leverer kun ordrer i Danmark.

Når du har lavet en ordre, sendes varerne normalt inden for 1-4 arbejdsdage. Kan vi ikke afsende en vare inden for den forventede leveringstid, vil du blive kontaktet af os.

Vi tilbyder fragt med PostNord og med GLS

Priser

PostNord med omdeling   Kr. 80,-
GLS til Pakkeshop             Kr. 49,-
GLS til erhvervsadresse    Kr. 49,-
Vi tilbyder gratis fragt i Danmark til GLS pakkeshop ved køb over DKK 500,-

Du får direkte besked fra GLS, når din pakke er ankommet hos pakkeshoppen.

Leatherman.dk holder lukket på alle helligdage og der vil ikke blive ekspederet ordrer.

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl, billedfejl, leverancesvigt og udsolgte varer. Hvis vi ikke kan imødekomme din ordre, vil du høre fra os inden for 24 timer efter ordreafgivelsen, bortset fra i weekender og på helligdage.

FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler med os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

"Det er som hovedregel en betingelse, at De kan tilbagegive varen i væsentlig samme stand og mængde, som da De modtog den." Læs mere HER

Når fortrydelsesretten bruges, skal du selv betale porto/fragt for at sende varen retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig, dog ikke fragten. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer (ikke pinkode). Vi tilbagebetaler dine penge indenfor maksimalt 30 dage (jvf. forbrugeraftaleloven), typisk går der dog langt kortere tid. Vi refunderer kun beløb til bankkonti.

Ved brug af fortrydelsesretten, vedlæg venligst følgende: Kopi af ordrebekræftelse, ordrenummer og udfyldte returpapir, der følger med følgesedlen i pakken. Husk at påskrive kontonummer for bankkonto hvortil overførslen kan foregå og kopi af evt. forudgående korrespondance.

Det beløb, du har betalt for fragt vil ikke blive tilbagebetalt, samt vil der blive fratrukket kr. 49,- hvis dit køb har været med fri fragt. Sender du kun en del af leveringen retur og den resterende del ikke udgør mindst kr. 500,- vil kr. 49,- ligeledes blive fratrukket, det beløb, du skal have tilbage betalt.

Ønsker du at bruge din fortrydelsesret, skal pakken indsendes til os på følgende adresse:

Isbrand Company A/S
Meterbuen 26
2740 Skovlunde
Mærket: leatherman.dk

REKLAMATIONSRET

For internethandel gælder det ifølge købeloven, at du har 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation op til 24 måneder efter dit køb. Dette betinger, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Overfladen og evt. inskriptioner er desuden ikke dækket. Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, du har opdaget manglen/defekten ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter manglen/defekten er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

For varer købt på leatherman.dk gælder det, at vi refunderer rimelige fragtomkostninger, du måtte have i forbindelse med returnering af den defekte vare, når reklamationen er berettiget. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du reklamerer og returnerer varen, bedes du medsende returpapir eller faktura, da det letter vores behandling og minimerer tiden for reklamationen på en defekt vare. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine fragtomkostninger.

Ved fejl, mangler eller udeblevne leverancer, rettes henvendelse til:

Isbrand Company A/S
Meterbuen 26
2740 Skovlunde
E-mail: reparation@isbrandcompany.dk
Tlf.: (+45) 35 43 68 00 (i tidsrummet 9 - 12)

KNIVLOVEN

Ny knivlov er trådt i kraft pr. 1. juli 2016 og enhåndsbetjente knive kategoriseres ikke længere som særlig farlige.

Den nye knivlov siger:

§ 1. Knive og blankvåben m.v. må ikke bæres eller besiddes på offentligt tilgængelige steder, uddannelsessteder, i ungdomsklubber, fritidsordninger og lign., medmindre det sker som led i erhvervsudøvelse eller til brug ved jagt, lystfiskeri eller sportsudøvelse eller har et andet lignende anerkendelsesværdigt formål.

Den fulde lovtekst kan læses HER

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via vores hjemmesider skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

 • Fornavn og efternavn
 • Adresse, postnummer, bynavn
 • Telefonnummer og e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Isbrand Company A/S og opbevares i mindst 5 år (Bogføringsloven kræver, at vi opbevarer alle data fra bogføring i 5 år), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmesider, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Oplysninger afgivet til Isbrand Company A/S videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand med henblik på markedsføring, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger ud over dem du selv indtaster på siden.

Som registreret hos Isbrand Company A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Isbrand Company A/S.

Cookies
En cookie er en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig om, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til, er at genkende din PC.

På vores hjemmesider anvendes cookies med det formål at optimere vores hjemmeside og dens funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

I Internet Explorer 5.x slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies

I Internet Explorer 7+8 slettes cookies under menuen ”Kontrolpanel” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet browser historie”

I Explorer 7 - klik slet ud fra cookies. I Explorer 8 - Sæt flueben ved cookies - derefter klik slet”

I FireFox 3.x slettes cookies under menuen ”Preferencer / Options” -> ”Privatliv / Privat” -> ”Vis cookies” -> ”Fjern alle cookies” -> ”Ok”

I Safari 3.x + 4.x slettes cookies under menuen ”Indstillinger” -> ”Sikkerhed” -> ”Vis cookies” -> ”Fjern alle” -> ”Ok”

Logstatistik
Logstatistik bruges på leatherman.dk til at opsamle information til et statistiksystem, der giver et statistisk billede af, hvor mange besøgende leatherman.dk har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af vor hjemmeside besøget forlades med mere. På leatherman.dk anvendes logstatistik yderligere med det formål at optimere vores hjemmesider og deres funktionalitet.

E-MARKEDSFØRING

Nyhedsbrev
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om Leatherman og vores produkter, relevante tilbud og meget andet. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt 'ja tak' hertil.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig ved at sende en e-mail fra den e-mail adresse, du ønsker afmeldt, til info@isbrandcompany.dk med AFMELD i emnet. Du kan også afmelde dig via linket i bunden af det nyhedsbrev, du har modtaget, der vil altid være informationer omkring, hvordan du afmelder dig.

Tip en ven
På Zippo.dk findes en tip-en-ven funktion. Denne bruges til, at du kan sende en e-mail til en ven og gøre ham eller hende opmærksom på Leatherman. Denne tip-en-ven funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale, og vi udsender ikke yderligere e-mails til din ven, ud over den e-mail, som bliver sendt fra dig.

Forhandler
Er du butik eller forhandler, så kontakt os på nedenstående mail eller telefonnummer og hør nærmere.
E-mail: info@isbrandcompany.dk
Tlf.: (+45) 35 43 68 00

KONTAKTOPLYSNINGER

Isbrand Company A/S
Meterbuen 26
2740 Skovlunde
CVR: 76 34 75 14
Etableringsår: 1985

Vi foretrækker at blive kontaktet pr. e-mail: info@isbrandcompany.dk

Eller alternativt pr. tlf.: (+45) 35 43 68 00 kl. 09 - 16 på hverdage

Product was successfully added to your shopping cart.

Leatherman

Leatherman

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.